Szeretné lakását nagyobbnak érezni? Esetleg ráférne egy kis felújítás, hogy újra fehéren ragyogjanak a falak? A nappalink, legyen bármekkora, sohasem elég nagy. Néhány választófal eltűntetésével csodákat művelhetünk. Ám mielőtt lebontanánk a lakást, vagy nagyobb átalakításba kezdenénk, fessük fehérre a falakat! A fehér falfesték használatát nem korlátozza otthonunk belső terének kialakítása. Egy megfelelő arányokkal, hatalmas ablakokkal rendelkező lakásban is csodálatosan mutat a fehér falfesték. A kisebb helységekben pedig a fehér a lehető legtökéletesebb arra, hogy a rendelkezésre álló fényt a legjobban kihasználjuk. Kis fürdőszobában például, megkétszerezhetjük vele a teret.
Nincs olyan enteriőr, amelyben ne mutatna jól. A fehér népszerű szín, amely sosem lesz divatjamúlt. Minimál stílusú berendezések mellé pedig kifejezetten ajánlott. A fehér falhoz megfelelő gondossággal kiválasztott kiegészítők eleganciát nyújtanak. Ugyanúgy illik egy modern stílusú lakásba, mint egy klasszikus, antik búrotokkal berendezett otthonba.

A bejegyzés trackback címe:

https://jolkifestelek.blog.hu/api/trackback/id/tr731901812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPiros · http://www.anrodiszlec.hu 2010.10.21. 10:30:46

Nagyon szuper a kép, ily módon tényleg kedvelhető a fehér szín.

Egyébként ellátogattam a weboldalra is, kár, hogy a gipszkarton világításokról nincs több info, vagy referencia :(

TPiros · http://www.anrodiszlec.hu 2010.10.21. 10:34:26

Ily módon a fehér szín is igazán kedvelhetővé válik.

Ellátogattam az oldalukra, kár, hogy nincs több referenciafotó a honlapon írt gipszkartonos világításokról.
süti beállítások módosítása