A hálók színtervezésénél az a nagyszerű, hogy sokféle hangulatban gondolkodhatunk,lehet derűs, életteli vagy lágy, pihentető, esetleg izgalmas, vibráló.
Bármilyen szín vagy hangulat mellett is döntünk, fontos, hogy ez illeszkedjen a lakás stílusához, függetlenül attól, hogy a háló egy önálló, szeparált helyiség.

A hálószoba a lakás legszemélyesebb zuga. Érdemes tehát úgy megtervezni a színeket, hogy jólessen benne lefeküdni és felébredni. A pasztell színek festésével még a gyenge téli napsütés is erőteljesebbé tehető. A hideg színekkel inkább hűvössé, és nyugodttá varázsolhatjuk a szobát.  Az a személyes véleményünk, hogy a lágy, de sötétebb árnyalatok, mint a terrakotta, sötétebb kapucsínó szín, burgundi vörös, szolgálják igazán a háló valódi funkcióját: a pihenést.

Általában a hálószobák falai a legalkalmasabbak merészebb tapéták használatára, hiszen kellően nagy felületűek, ezért itt érvényesülnek igazán a különleges design tapéták. Nem feltétlenül kell valamennyi falat tapétáznunk. Nagyon stílusos, ha csak egy falra kerül ilyen tapéta. Érdemes az ágy mögötti, vagy az ággyal szemközti falat választani.

A bejegyzés trackback címe:

https://jolkifestelek.blog.hu/api/trackback/id/tr741865015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása