Festés

 

Belső diszperziós festés: új, vakolt felületre 900 Ft/m2, régi, leromlott felületre 1200 Ft/m2, gipszkarton felületre 900 Ft/m2, meszelés 3 rétegű 800 Ft/m2, tisztasági festés 550 Ft/m2.
Külső festések ára sem sokban különbözik a beltéritől, itt inkább a hozzáadódó anyagköltség emeli az árat. Külső homlokzat festése 800 Ft/m2+festék, betonfelület festése 700 Ft/m2+festék, betonlábazat akril festése 400 Ft/m2+festék.
A műveleti árban benne foglaltatik a régi festék vagy tapéta eltávolítása, bontás, amennyiben szükséges; vakolatjavítás, mélyalapozás. Ezután egy vagy két rétegben glettelés, csiszolás festés ,majd a foltglettelés, csiszolás és második réteg következik. Az ár tartalmazza a glettanyag, a falfixáló mélyalapozó és a csiszolópapír költségét, valamint - ahol külön nem szerepel - a diszperziós fehér falfesték árát.

Komplett lakásfelújítás : 06 30 336 97 77

Web: lazurart.uw.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolkifestelek.blog.hu/api/trackback/id/tr941780737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása